تنظیمات | |
قلم چاپ | اندازه فونت |
آیا پزشکان واقعا میدانند چه میگویند وقتی به ما میگویند که واکسن زدن خطری ندارد؟ آیا باید حرف متخصصان اقلیمشناسی را باور کنیم که دربارهی خطرات گرمایش جهانی هشدار میدهند؟ چرا باید به علم اعتماد کنیم آن هم وقتی سیاستمداران ما چنین اعتمادی ندارند؟ چگونه معرفت علمی (و خودمان) را از شر کسانی حفظ کنیم که علم منافعشان را تهدید میکند؟ در عصر اخبار جعلی و حقایق شبه علمی و در دورهای که ایدئولوژی و نظرات شخصی غیرعلمی روی دست شواهد تجربی و روش علمی بلند شده است، علم چه جوابی دارد؟ چرا، چگونه و در چه زمانی میتوان یا نمیتوان به علم اعتماد کرد؟ چرا معرفت علمی را خصوصیت اجتماعیش قابل اعتماد میکند؟ چگونه به حقیقت دست مییابیم؟نیومی اورسکیز در این کتاب بسیار مهم دفاعی جسورانه و قاطع از علم میکند و روشن میسازد که چرا ماهیت اجتماعی معرفت علمی بزرگترین نقطهی قوت آن است و نیز مهمترین دلیلی که میتوانیم به علم اعتماد کنیم.
به تازگی کتاب «چرا به علم اعتماد کنیم؟» به همت فرهنگ نشرنو منتشر شده است. نشست هفتگی شهر کتاب در روز سهشنبه سوم خرداد ساعت ۱۵ به نقد و بررسی کتاب «چرا به علم اعتماد کنیم؟» اثر نیومی اورسکیز با ترجمهی میثم محمدامینی اختصاص دارد که با حضور ابوتراب یغمایی و میثم محمدامینی برگزار میشود.
علاقهمندان میتوانند این نشست را از اینستاگرام مرکز فرهنگی شهرکتاب به نشانی ketabofarhang، کانال تلگرام bookcitycc و صفحهی این مرکز در سایت آپارات پیگیری کنند.