متون کلاسیک ادبی و از جمله دیوان حافظ، چه نسبتی با دنیای مدرن دارند؟ با مقولههایی چون میل معطوف به آزادی، فردیتگرایی، احساس اضطراب و تنهایی، عشق، افسردگی، تعلیق و رهاگشتگی، بیمعنایی، خردباوری، مردمسالاری و مباحثی نظیر آن چگونه باید برخورد کرد تا هم سنت بماند و هم نیاز امروز ما بیپاسخ نماند؟
آیا با رجوع به حافظ و دیوان او پناهگاهی برای فرار از این مقولههای سنگین و سهمگین میسازیم تا دمی بیاساییم؟ و یا در دیوان او پاسخهایی روشن و استوار برای تثبیت وضعیت روحی خویش مییابیم و یا با نوع انتخاب و برخورد خود «جهان سومی» برای خویش پیدا میکنیم که نه یکسره این است و نه تماما آن و مخصوص خود ماست!
طرح شعر و اندیشهی ادیبان و شاعران کلاسیک خصوصا حافظ در این قرن پرآشوب و سالهای پرتلاطم، پاسخی به کدام یک از مسالهها و نیازهای ماست؟ این دورهها، جستوجویی است تازه برای یافتن پرسشها و پاسخهایی در خور به این مباحث و مسائل.
دورهی آموزشی «حافظ و دنیای مدرن» با تدریس دکتر مهدی محبتی در ده جلسه روزهای چهارشنبه ساعت ۱۴ تا ۱۶ برگزار میشود. آغاز آن ۲۷ آذر است و علاقهمندان به حضور در این دورهی آموزشی تا ۱۹ آذر فرصت دارند در ساعات اداری به مرکز فرهنگی شهر کتاب واقع در خیابان شهید بهشتی، خیابان شهید احمد قصیر، نبش کوچهی سوم مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شمارههای ۸۸۷۲۳۳۱۶ و ۸۸۷۱۷۴۵۸ تماس بگیرند.