ایسنا: این روزها خیلی جاها بحث از شناخت «نسل زد» است؛ نسل متولد ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۰ میلادی که در بستر وسایل الکترونیکی پیشرفته و اینترنت بزرگ شدند و اکنون قرار است در تحولات اجتماعی و سیاسی جهان هم نقش متفاوتی ایفا کنند. حالا «مکتوب طنز [+جد] فارسی سهنقطه» به نگاه طنز به این نسل پرداخته است.
به گزارش ایسنا، این شماره از فصلنامه «سهنقطه» با یادداشت امید مهدینژاد، مدیر مسؤول آن، با تیتر «نوبه نسل نو» آغاز میشود و در ادامه یادداشتی از علی آینهور با عنوان «عصر بیقهرمانی و بعد ازظهر معناباختگی» در بخش افضات و مکافات آمده است که درباره آدمهای توخالی است که برای قهرمان شدن هیچ شاخصهای ندارند اما به واسطه شهرت و محبوبیت به قهرمان نسل جدید بدل شدهاند.
این شماره از «سهنقطه» که به «نسل زد» اختصاص یافته، در بخش ویژه با این مطالب همراه است: «از نسل وای به نسل زد» نوشته مریم حسننژاد، «x، وای،z» نوشته سید محسن امامیان، «کز کرده در گوشه آخر، همچون ضاد» نوشته سیداکبر موسوی، «نه به خوشرقصی و روباه منشی و تیاتر و داستان با بولدوزر» نوشته فاطمه خسروانی، «آستینِ کوتاه، دستِ دراز و دیدن جهان به چشم جوانی» نوشته یوسفعلی میرشکاک، «خفاشهای دوستداشتنی» نوشته محمدکاظم کاظمی، «نسل «زد» و نظریهپردازان دورهمی«» نوشته اسماعیل امینی، «مشکل مکان» نوشته مهدی شریفی، «پیاله درکش و بگذر که عالم را باقی نیست» از سیدعبدالجواد موسوی و «اردکها لی لی میکنند، کرگدنها ماغ میکشند و من لاف در غربت میزنم» نوشته ابراهیم افشار.
در بخش «نیمخط» هم نفیسه رحمانی مطالبی با عنوانهای «نسل انگشت به دهانها و انگشت به دهان آفرین» و «نسل زد هم نسل زدهای قدیم» نوشته است. در بخش میز بیضی نیز حرفهای دورهمیاندیشی زدیها درباره نسل زد آمده است.
«اولین[و دومین] زندان من» نوشته عبدالله شهبازی، «دولت جوی خوابالو و کابینه جوان آمریکایی» نوشته رضا دباغی و «سیگار، چرا، چقدر و چطور» نوشته سیداکبر میرجعفری مطالب بخش «خط ویژه» و «این سه نقطه پارهکننده و هلدهنده» نوشته فاطمه خسروانی و «قایقرانی در کویر لوت و آن دو نفر» مطالب بخش «دو نقطه» مجله «سه نقطه» هستند.
شماره جدید این نشریه در ۱۹۰ صفحه و با قیمت ۷۵ هزار تومان منتشر شده است.